Tapisseria - Quick Quack | AutoRentat en Granollers

horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
telèfon
93 840 23 77
direcció
Passeig de la Ribera, 32, 08403
Granollers, Barcelona
horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
Vaya al Contenido

Tapisseria

Neteja de tapisseries des de 1988
Què és el que ens diferencia de la nostra competència?
  • 34 anys d'experiència.
  • Només utilitzem productes de la més alta qualitat, NO utilitzem amoníac ni receptes casolanes els quals resseca i deterioren el teixit.
  • Assequem les tapisseries amb torpede d'aire calent. NO utilitzem la calefacció del propi vehicle Per a l'assecat, així evitem tenir el vehicle diverses hores en marxa amb la conseqüent despesa de carburant i escalfament del motor.

El nostre personal porta realitzant neteja de tapisseries des de l'any 1988, per això som l'empresa més antiga del sector a Granollers.
1988-2022 hem complert 34 anys
El preu d'una neteja de Tapisseria per a un turisme de cinc places tipus Audi A3 sortiria per 190 € I.V.A Incl.
El servei inclou:

Rentat de seients, portes, tauler, terra, estoretes, maleter, sostre i rentat exterior.
Aquest servei va adressat a vehicles d'ús particular.
En aquest preu no s'inclou l'eliminació de pèls d'animals com ara gossos i gats, així com la neteja de vòmits, sang, gasoil etc.
Per realitzar aquest servei necessitem el vehicle en la nostra instal-lació una mitjana de dia a dia i mig segons tamany i estat, de dilluns a dijous.

És aconsellable que sol-licitin hora prèvia al nostre telèfon 93 840 23 77 de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
En AutoRentat Quick Quack, Només treballem amb productes de primera qualitat, que compleixin amb totes les normatives de qualitat i seguretat ambiental. Per això utilitzem per a la neteja de tapisseries, Productes especialment desenvolupats per a aquest fi.

Nerta INTERIOR CLEANER és un netejador enèrgic concentrat per a la neteja d'interiors de tota mena de vehicles.
La seva gran eficàcia ho fa realment eficaç contra tota mena de brutícia, inclòs greix i nicotina.
A més, produeix un efecte antiestàtic perquè l'interior quedi net per més temps.
Pot eliminar les taques més rebels i deixa un agradable perfum a llimona.
Biodegradable i no corrosiu.

Si
No


Clausula informativa:
Responsable: Identitat: Auto-Rentat Quick Quack S.C.P - NIF: J62352653 Dir. Postal: C /. Molí de la Sal nº2, 08403 Granollers Telèfon: 938.402.377 Correu elect: info@autorentat.com

"A Auto-Rentat Quick Quack S.C.P tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Auto-Rentat Quick Quack SCP estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Clients satisfets.
Aquesta és la nostra filosofia.
formes de pagament acceptades
formes de pagament acceptades
Regreso al contenido