donar-se d'alta com a client - Quick Quack | AutoRentat en Granollers

horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
telèfon
93 840 23 77
direcció
Passeig de la Ribera, 32, 08403
Granollers, Barcelona
horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
Vaya al Contenido

donar-se d'alta com a client
Clausula informativa:
Responsable: Identitat: Auto-Rentat Quick Quack S.C.P - NIF: J62352653 Dir. Postal: C /. Molí de la Sal nº2, 08403 Granollers Telèfon: 938 402 377 Correu elect: info@autorentat.com

"A Auto-Rentat Quick Quack S.C.P tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Auto-Rentat Quick Quack SCP estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

AUTORENTAT QUICK QUACK S.C.P, amb NIF / CIF J62352653, adreça Molí de la Sal, 2, 08403 - Granollers (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de http : //www.quickquack.net
Amb els límits establerts a la llei, http://www.quickquack.net no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.
Els continguts i informació no vinculen a http://www.quickquack.net ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.
Les pàgines d'Internet de http://www.quickquack.net poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que http://www.quickquack.net no pot controlar. Per tant, http://www.quickquack.net no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.
Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de http://www.quickquack.net o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de http://www.quickquack.net.

Clients satisfets.
Aquesta és la nostra filosofia.
formes de pagament acceptades
formes de pagament acceptades
Regreso al contenido