Rentat Sense Ratllades - Quick Quack | AutoRentat en Granollers

horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
telèfon
93 840 23 77
direcció
Passeig de la Ribera, 32, 08403
Granollers, Barcelona
horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:30
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
Vaya al Contenido

Rentat Sense Ratllades

El famós mite de... El túnel de rentat ratlla el cotxe!.
Sempre s'ha dit que les màquines de rentat ratllen el cotxe, però això no és cert. Nosaltres portem rentant vehicles més 34 anys en www.autorentat.com i hem rentat centenars de milers de cotxes, per la qual cosa us escric aquestes línies amb el coneixement adquirit al llarg de tants anys.

El que realment el ratlla, és no haver-li fet un prerentat a pressió per a eliminar la pols i, sobretot, el fang, i no deixar que siguin els corrons els que s'encarreguin de retirar el fang i la pols del vehicle. La funció dels corrons, juntament amb els detergents, és eliminar la contaminació que s'adhereix a la pintura produïda pels fums dels combustibles.
Tant se val com rentis el teu cotxe, a mà, sense aigua o a màquina. Si no elimines abans la pols i el fang amb una màquina de pressió, el ratllaràs sempre, perquè les micro ratllades es produeixen per l'arrossegament de la terra sobre la pintura. Si l'has rentat a mà, veuràs micro ratllades en cercles, si ha estat a màquina, veuràs micro ratllades en línies i si ho has rentat sense aigua, amb polvoritzador a base de ceres, sens dubte aquesta és la pitjor manera de rentar-ho, perquè amb el temps, en anar eliminant-se l'excés de cera que se li va aplicar en la rentada, t'apareixerà un quadre de Picasso.

Posem un exemple:
Anem a la benzinera i omplim el dipòsit de combustible, com a obsequi ens regalen un rentat en el seu pont de rentat d'última generació totalment gratuït.
Introduïm el nostre vehicle en posició, i introduïm la fitxa que ens han regalat, per descomptat no tenen màquina de pressió, fes-te la següent pregunta: Sabries dir-me si el vehicle que ha passat abans que el teu era un 4x4 ple de fang, no, veritat?
Perquè i si aquest fos el cas, part d'aquest fang estarà en els raspalls de la màquina, convertint a aquests corrons en fregadores. El barat acaba sortint car.
Això sol passar en autorentades desateses tipus benzinera.
Clients satisfets.
Aquesta és la nostra filosofia.
formes de pagament acceptades
formes de pagament acceptades
Regreso al contenido