Polit de fars - Quick Quack | AutoRentat en Granollers

horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:00
telèfon
93 840 23 77
direcció
Passeig de la Ribera, 32, 08403
Granollers, Barcelona
horaris dilluns a divendres
9:00 - 13:00 / 15:30 - 19:00
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
CAT I ES
Vaya al Contenido

Polit de fars

Necessites polir els fars del teu cotxe?
En moltes ocasions quan parlem dels fars del nostre cotxe poques vegades surt a la llum l'aspecte de la seguretat. Són els responsables de la nostra il·luminació, i amb il·luminació diem veure i ser vistos. El seu deteriorament posa en dubte la seguretat del nostre cotxe.

Per què es deterioren els nostres fars?
Per entendre què els passa als nostres fars primer cal analitzar per què es deterioren. Amb deteriorament no ens referim a trencaments de l'vidre, sinó a la seva pèrdua de transparència que es tradueix en pèrdua d'eficàcia. Tot i que els seguim cridant vidres, actualment solen fabricar-se en policarbonat, un material més lleuger i, a priori, més resistent. El problema d'aquest material és que la seva contínua exposició a la intempèrie pot fer efecte, com l'exposició a el sol, que acaba cremant la superfície exterior de l'far, o l'erosió que apareix amb el seu ús. Fins i tot el fet d'utilitzar bombetes massa potents pot espatllar aquest policarbonat, tot i que d'aquesta manera ho farà principalment per dins.

Quins símptomes hi ha?
Hi ha tres maneres de detectar que els nostres fars estan deteriorats. Per als més despistats probablement sigui a la ITV quan l'operari de torn ens indiqui que els nostres fars tenen un problema. I el problema rebotarà just cap a la nostra cartera, ja que una il·luminació defectuosa és una falta.
Precisament la il·luminació és un altre dels símptomes que ens indicaran que alguna cosa no va bé. És una cosa ambigu ja que els que no facin servir el cotxe en condicions de poca llum o de nit no notaran la diferència, però els que sí que ho facin veuran com els seus fars ja no il·luminen correctament ja que la llum que travessa la coberta plàstica és insuficient.
Finalment, la forma més senzilla i ràpida de detectar els símptomes és mirar els nostres fars i veure que ja no llueixen com nous. Han perdut la transparència i, probablement, vegem una capa blanquinosa o groguenca. Més enllà, si toquem els fars, podrem notar una superfície aspra que fins i tot pot tacar els dits amb petits fragments de material.

Quines conseqüències té?
Les conseqüències d'uns vidres deteriorats són, sense anar més lluny, una pèrdua de l'eficàcia de l'enllumenat. Com ja comentàvem abans, pot suposar un problema a l'hora de passar la ITV, però és que també pot ser motiu de sanció si el deteriorament és excessiu.
Més enllà de la repercussió econòmica que pot suposar, és un perill per a nosaltres mateixos, ja que la nostra il·luminació deficient no il·luminarà de manera correcta la carretera o la senyalització. A més, els fars serveixen per veure i ser vistos, per tant altres usuaris de la via, ja siguin cotxes o vianants i ciclistes, poden no veure'ns i causar algun tipus d'accident.

Com solucionar-ho?
De la mateixa manera que hi ha diferents maneres de detectar el problema, hi ha altres quantes de solucionar-ho. La primera d'elles és la més ràpida i eficaç, però també la més cara: canviar el far. D'aquesta manera tindrem una òptica nova, però suposarà desemborsar el preu d'un far nou, que no és barat, més la mà d'obra.
L'altra manera és polir els fars del nostre cotxe. És una tasca més rudimentària i no tan efectiva, però ens traurà de la dificultat i deixarà nostres fars en condicions de tornar a circular amb seguretat i passar la ITV sense problemes. Aquesta manera és, a més, més barata ja que podem encarregar la tasca a un especialista.
Clients satisfets.
Aquesta és la nostra filosofia.
formes de pagament acceptades
formes de pagament acceptades
Regreso al contenido